Nyhet – ekologiskt tvättmedel från Mulieres

Nu har Tvättgiganten ekologiska tvätt- och rengöringsmedel från Mulieres!

Mulieres erbjuder naturliga och ekologiskt certifierade tvätt- och rengöringsmedel som ger både ett renare hem och en renare värld.

Produkterna består av en hudvänlig olivoljetvål som har exceptionellt rengörande egenskaper samtidigt som de är otroligt effektiva utan att försämra miljön! Mulieres produkter har skapats för medvetna konsumenter som vill ha naturliga och allergifria produkter som är trygga för både människa och miljö. Alla dofter kommer ifrån eteriska oljor. Mulieres produkter är naturligt miljövänliga och är även anpassade för dem som har känslig hud och allergier.

Alla produkter är biologiskt nedbrytbara och trygga för miljön. Helt fria från parabener, kemikalier eller petroleumämnen. Förpackningarna är från återvunnen och biologiskt nedbrytbar kartong och innehåller 70% mindre plast. Korken fungerar som ett doseringsverktyg – en kapsyl till en maskin. För ett renare och miljövänligare hem.

Mulieres produkter finns i fyra olika ljuvliga dofter i två olika kategorier – tvätt och rengöring.

Ekologiska tvättmedel

Naturliga rengöringsmedel