TVÄTTGIGANTEN

Kundservice

Vanliga frågor

Vilket tvättmedel ska jag välja

Det handlar om vad man personligen gillar eftersom både pulver och flytande tvättmedel ger ett mycket bra tvättresultat och kan användas för både hand- och maskintvätt. Flytande tvättmedel löser sig snabbt och är särskilt användbara för handtvätt och korta tvättprogram.

Pulver är i allmänhet lättare att dosera och mindre kladdiga. Flytande tvättmedel innehåller inte blekmedel, vilket många pulvertvättmedel gör. Ett flytande tvättmedel är lättare att skölja ur och lämnar färre partiklar efter sig i tygerna, dessutom ger det inte upphov till avlagringar i tvättmaskinstrumman på samma sätt som ett pulver.

Washclean Kulör
Washclean kulör pulvertvättmedel är speciellt framtaget utan blekmedel för att skonsamt rengöra dina kläder. Bevarar färgerna och är effektivt mot fläckar. Ger tvätten en fräsch och frisk doft.

Washclean Allergi
Washclean allerig passar dig som har känslig hud, allergi eller dig som bara vill välja bort parfymen – men fortfarande vill ha ett effektivt tvättmedel som ger ett strålande resultat!

Washclean Flytande
Washclean flytande tvättmedel är speciellt anpassat för att hjälpa till att bevara plaggets färger och få det att se fräschare ut längre. Flytande tvättmedel passar också utmärkt att förbehandla svåra fläckar med, eller att använda vid handtvätt eftersom det snabbt löses upp i vatten – även vid lägre temperaturer. Självklart finns våra flytande tvättmedel också som sensitive.

Washclean Sport
Washclean sporttvättmedel tvättar rent och tar bort stark lukt redan vid 30 grader.
Sporttvättmedlet är mycket effektivt till funktions- och träningskläder!

Washclean White
Washclean white pulvertvättmedel är speciellt anpassat för att hjälpa till att behålla kläderna vita och ljusa även efter många tvättar. Tvättmedlet är också mycket effektivt för hårt smutsad tvätt och fläckborttagning på grund av att det innehåller ett skonsamt blekmedel.

Vilka fördelar har era produkter?

Vi levererar svensk kvalité hela vägen hem till din dörr. På tvättgiganten.se kan du köpa vår svensktillverkade serie Washclean och många andra produkter som finns i butiken och slipper därför släpa hem tunga förpackningar från affären. Våra tvättmedelsförpackningar är lite större och det gör att du alltid har tvättmedel hemma. Enkelt och väldigt bekvämt!

Hur vet jag att ordern har gått igenom?

Så fort du har slutfört din beställning så skickas en orderbekräftelse till din mejladress. Får du ingen orderbekräftelse kontakta vår kundservice så kan vi svara på om ordern har gått igenom eller inte.

Kan jag flytta förfallodatum på min faktura?

Javisst!
Så här gör du:

1. Logga in HÄR och leta upp fakturan.
2. Klicka på ”Fler val” och därefter ”Förläng betaltiden”.
3. Bekräfta. Klart!

Hur mycket kostar frakten?

Alla köp över 500 kr levereras fraktfritt, annars tillkommer 79 kr för leverans till ombud och 99 kr för hemleverans.

Vilket sköljmedel ska jag använda?

I sortimentet finns olika sorter, många med härliga dofter och en sensitive som är fri från parfym. Gemensamt för alla sorterna är att de är fria från konserveringsmedel och andra onödiga tillsatser.

Undvik sköljmedel på tekniska plagg och träningskläder då sköljmedel kan sätta igen porerna och plaggen kan då mista sin funktion.

Vad gör jag om jag inte är nöjd?

Vi lämnar 15 dagars full returrätt på alla produkter förutom pappersprodukter. Kontakta vår kundservice om du har några frågor eller vill returnera någon produkt.

När kommer min leverans?

När vi tagit emot din order packas varorna på vårt lager och som regel kan vi leverera inom 3 arbetsdagar. I vissa fall kontaktar transportören dig och bestämmer tid för leveransen.

Vad är det för betalningsvillkor?

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.

Hur fungerar Klarna Checkout?

Med Klarna Checkout behöver du bara fylla i e-postadress och postnummer och sedan slutföra köpet. Först bekräftas köpet och sedan väljer du vilket betalsätt du vill använda: Klarna Faktura, Klarna Konto, kortbetalning eller direktbetalning via internetbank. Väljer du att inte ändra betalsätt blir det Klarna Faktura. Väljer du Klarna Faktura kommer en faktura att skickas till den angivna mejladressen.

Smarta funktioner på klarna.se

På klarna.se kan du se alla dina fakturor, ladda ner dem som PDF, betala fakturan med ett klick, välja att delbetala eller kostnadsfritt även förlänga betaltiden med 10 dagar.

Klarna Direkt

Du kan betala köpet direkt genom att bekräfta med Mobilt BankID. Pengarna dras automatiskt från det bankkonto som du har anslutit på Klarnas hemsida. Pengarna dras 1-2 bankdagar efter att ditt paket har skickats.

Var är min faktura?

När du som privatperson köper varor hos oss skickas fakturan som standard till din mailadress. Hittar du inte fakturan i mejlen sök efter mail från Klarna och leta även bland skräpposten. Hittar du ändå inte fakturan i mejlen logga in på Mina sidor på klarna.se där du kan se dina fakturor och dess betalstatus. Har du fler fakturafrågor är du välkommen att kontakta Klarnas kundservice via mejl på [email protected] eller via telefon på nummer 08-120 120 10.

I vilka områden levererar ni?

Genom vårt samarbete med DHL, Bring och Schenker så kan vi leverera i hela Sverige. Det spelar ingen roll om du bor i en storstad eller på landsbygden, lägenhet eller villa. Du kan alltid beställa av oss och få dina varor levererade hem till dörren.

Hur gör jag för att se tidigare beställningar?

Logga in på ditt konto så ser du alla dina tidigare beställningar.

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag nu?

Klicka på Mitt konto och klicka på Glömt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress så mejlar vi instruktioner om hur du återställer ditt lösenord.

Kan jag själv komplettera/ändra min order?

Detta är för närvarande tyvärr inte möjligt att göra i webbshoppen, men kontakta oss via telefon eller e-post så hjälper vi dig gärna!