ENKELT ATT BESTÄLLA
LEVERANS HEM TILL DÖRREN
FÅ FÖRST – BETALA SEN

Alltid leverans hem till dörren
Tvättgiganten.se har inte någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Syftet är att öka servicen och underlätta vardagen för våra kunder. Hos oss kan du handla det mesta för tvätt, städ, rengöring, hygien, hudvård, toalettpapper, tandvård och mycket mer.
Precis som i en vanlig butik fast med nätets bekvämlighet och vi levererar dessutom alltid hem till din dörr.

Du är inte ensam, mer än 60 000 kunder har handlat före dig
Vi har många återkommande kunder och har sedan start haft mer 60 000 kunder som vänt sig till oss för att köpa tvätt- och rengöringsmedel. Våra kunder finns över hela landet, från Ystad i söder till Korpilombolo i norr.

Certifierad e-handel
Tvättgiganten.se är certifierad som en för konsumenten certifierad e-handel, vilket framgår av symbolen på vår hemsida. Vem som helst får inte utnyttja certifierad e-handelssymbolen. Det är en kvalitetsstämpel som enbart tilldelas e-handelsföretag som lever upp till uppställda krav för att skapa trygg handel för konsumenter på internet.

De grundläggande kraven för att bli certifierad är bland annat tydliga företagsuppgifter, tillgänglig support, information om priser och leveranstider, vart konsumenten vänder sig för att få hjälp vid returer och reklamationer med mera. Utöver detta gäller förstås att vi följer svensk lag. Målsättningen är att det skall kännas lika tryggt och säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik.

Enkel betalning
Bestäm hur du vill betala: direkt, senare eller dela upp. Du väljer själv och kan med hjälp av Klarnas app samla dina inköp på ett och samma ställe.