ÅNGERRÄTT & RETURER

Allmänt
Vid köp av varor hos tvättgiganten.se gäller alltid 15 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att Kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela tvättgiganten.se detta inom 15 dagar från det att Kunden eller Kundens ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Produkter som är undantagna detta är pappersprodukter som toalett- och hushållspapper.

Returer
Vid eventuella returer, kontakta kundservice info@tvattgiganten.se. Ni får då ett returnummer av tvättgiganten. Vi lämnar 15 dagars full returrätt räknat från leveransdatum under förutsättning att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej skadad. Returfrakt betalas av kunden. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. När produkten mottagits och returen godkänts av oss krediterar vi ditt konto. Ni får hjälp med retur och makulering av faktura. Vi accepterar inte försändelser som inte fått returnummer från oss eller där varan använts.

Reklamation
Varje vara är kontrollerad innan den skickas till dig. Skulle varan ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Vid skadade eller felaktiga varor måste reklamation ske inom 3 dagar. Kontakta kundservice@tvattgiganten.se och specificera aktuell produkt och beskriv problemet. Du får då en ny vara eller pengarna tillbaka om varan utgått ur sortimentet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan.

Synligt fel: Anmäls till chauffören vid mottagandet av leveransen.
Kontakta annars kundservice på tel. 018-71 49 00
Dolt fel: Anmäls till kundservice inom 3 dagar från mottagandet av varan.

Tänk på att du som kund, vid retur, ansvarar för att varan inte skadas i transporten tillbaka till oss. Om du har kvar det transportemballage som vi använde för att skicka ut artikeln är det bra att använda detta även för returen. Saknas detta bör du tänka på att varan kan utsättas för stötar under transport så ett ytteremballage med stötdämpande material mellan detta och artikelns förpackning är bra att använda. Det går bra att sätta adresslappar på varans originalförpackning som varan levererades i.