Glöm inte att skydda dig från solen

Visst är det underbart att solen tittat, men glöm inte att smörja in dig med solskydd. Även om det bara är maj månad så behöver du skydda dig från solens skadliga strålar med solskydd.

Nyhet från EVY Technology

EVY har kommit ut med nyheten EVY Daily UV Face Mousee SPF 30. Den skyddar mot solens skadliga UVA och UVB-strålar samt värme, vind och vatten. Fungerar utmärkt under makeup eller som en booster över din ordinarie hudvård. Passar alla hudtyper, även de allra känsligaste.

Smörj in barnen

Glöm inte att smörja in barnen, då de är extra känsliga för solens strålar. EVY Technology Sunscreen Mousse Kids SPF 30 är särskilt utvecklad för barn och personer med extra solkänslig hud och passar utmärkt för hela familjen. Lämplig för nordisk ljus hud och för de som lider av solallergi och eksem. Passar både ansikte och kropp.