Fettfläckar

Så här får du bort fettfläckarna!

Vi har alla råkat ut för det – fettfläckar på kläderna. Är det inte den vita linnéduken så är det favoritblusen eller skjortan du fick i födelsedagspresent. Det finns mängder med olika tips och råd på hur man ska gå tillväga för att få bort fläckarna. Vi får ofta frågan från våra kunder om vad som är bäst och här är en metod som garanterat fungerar.

Förutsättningar

Vi har valt en kockrock från en gymnasieskola som en kund skickat till oss. På plagget finns det fläckar från matfett, olja, choklad och rött vin. Inte så snyggt….

Så här gjorde vi

Man ska alltid tvätta plagget på den högsta temperaturen som plagget tål, i det här fallet 90 grader. Vi använde Washclean Kulörtvättmedel och följde rekommenderad dosering. För att få bästa möjliga effekt tillsatte vi två matskedar med Bleach Oxy Action

Resultatet

Så här ser det ut efter tvätten. Inte så tokigt resultat va?

Har du några frågor eller vill ha tips om något? Skriv till Tvättbloggen så hjälper vi dig!