Drömmen om en vit jul

En vit jul

Vita kläder kan vara ett djärvt val oavsett årstid. På vintern kan det dock vara extra modigt, eftersom den kalla årstiden ofta bjuder på lera, snö och regn, halka och så vidare. Oavsett om du är på skidsemester eller promenerar i parken en klar vintermorgon måste du se upp så att dina vita kläder förblir vita. Vad sägs om den här välkända situationen: du går längs med en livligt trafikerad gata och kämpar för att hålla ordning på paraplyet när en bilist som har riktigt bråttom kommer farande rakt in i en vattensamling, och överöser hela dig med smutsigt vatten och lera… Och lera och regn är långt ifrån de enda fläckfarorna för dig som väljer vita kläder på vintern. Glögg förekommer på i stort sett varenda julfest och adventsfika, och det kan förstås ge fula fläckar om du spiller. När det är kallt lockas många av att mysa framför brasan med något varmt att dricka. Varma drycker som kaffe och varm choklad kan dock ge fläckar som kan vara svåra att bli av med.

Att få bort fläckar från vinterns vita kläder är dock inte så svårt som du kanske tror. Här har vi samlat några bra tips som hjälper dig om olyckan är framme.

Tänk snabbt

Att agera snabbt är alltid viktigt för att få bukt med de värsta fläckarna. Fukta fläcken med en blöt trasa och badda den (men undvik att gnugga eftersom det kan göra fläcken större). Om du åtgärdar fläcken snabbt hinner den inte torka in, och då blir det mycket lättare att hålla dina vita kläder vita och så gott som nya.

Använd rätt verktyg

Produkterna från Vanish har tagits fram för att hantera de allra svåraste fläckarna. Vi är väldigt stolta över vårt utbud av produkter för specifika användningsområden, som gör att du alltid hittar något för just ditt behov. I det här fallet är Vanish Oxi Action Crystal White ett bra val.

Ta hjälp av Vanish, så kan du göra modiga klädval och lysa upp vintermörkret med dina finaste vita kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *