Överlägsen tvättkraft

110kp

Nytt kulörtvättmedel

Nu lanserar vi vårt nya tvättmedel, Washclean Kulör, med överlägsen tvättkraft. Tvättmedlet finns att beställa i två storlekar, (365 eller 730 tvättar) och du väljer mellan parfymerat och allergitvättmedel. Colorguard bevarar färgerna och ser till att dina kläder håller sig fräscha tvätt efter tvätt. Tvättmedlet tillverkas i Sverige och är fritt från fosfat och zeoliter.

 

 

 

 

110ko

Bra Miljöval

Förutom att vårt nya tvättmedel är effektivare, skonsammare mot huden och ännu drygare så är det också miljömärkt med Bra Miljöval. Svenska Naturskyddsföreningen står bakom miljömärkningen och det är den tuffaste märkningen som finns i sitt slag. Bra Miljöval hjälper dig att hitta de produkter som är minst skadliga för miljön och produkter märkta med Bra Miljöval är så skonsamma mot miljön och hälsan som det bara är möjligt.

 

 

Vårt nya tvättmedel finns att beställa i webbshoppen för omgående leverans.