Sluta slösa pengar på toapapper baserat på kilopriset!

Det är dags att tänka smartare. Fokusera istället på kostnaden per meter och uppsugningsförmågan. Vårt toapapper ger dig mer valuta för pengarna, med längre rullar och överlägsen absorption.

Många tror att produkter baserade på returpapper är mer ekologiska än sådana som baseras på nyfiber. Det stämmer inte då returpapper kommer från många olika källor och kräver alltid tvättning. Tvättningen är både vatten- och energiintensiv. Dessutom är den mängd spill som skapas vid tillverkningen av nyfiberbaserade produkter betydligt lägre än vad som gäller för produkter baserade på returpapper.

Prisjämförelse Toalettpapper

Toalettpapper producerat av nyfiber är renare än papper producerat av returfiber. Detta eftersom det inte är någon som helst risk att föroreningar från tidigare användning finns kvar. Pappret har också längre och starkare fibrer och absorberar därför vätska mycket bättre. Det gör att man inte använder lika mycket papper vilket gör att förbrukningen minskar.

Toalettpapper som räcker längre

Här hittar du papper som består av 100% nyfiber och tillverkas lokalt i Östergötland. Smarta förpackningar och klimatkompenserad leverans direkt hem till dörren gör att du spar både tid och pengar.

Lågt pris!
Nyhet
539 kr
Lågt pris!
279 kr
Lågt pris!
1 380 kr
Lågt pris!
1 495 kr
Lågt pris!
485 kr