Sluta slösa pengar på toapapper baserat på kilopriset!

Det är dags att tänka smartare. Fokusera istället på kostnaden per meter och uppsugningsförmågan. Vårt toalettpapper ger dig mer valuta för pengarna, med längre rullar och överlägsen absorption. Många tror att produkter baserade på returpapper är mer ekologiska än sådana som baseras på nyfiber.

Det stämmer inte då returpapper kommer från många olika källor och kräver alltid tvättning. Tvättningen är både vatten- och energiintensiv. Dessutom är den mängd spill som skapas vid tillverkningen av nyfiberbaserade produkter betydligt lägre än vad som gäller för produkter baserade på returpapper.

Toalettpapper som räcker längre

Toalettpapper producerat av nyfiber är renare än papper producerat av returfiber. Detta eftersom det inte är någon som helst risk att föroreningar från tidigare användning finns kvar. Pappret har också längre och starkare fibrer och absorberar därför vätska mycket bättre. Det gör att man inte använder lika mycket papper vilket gör att förbrukningen minskar.

Här hittar du papper som består av 100% nyfiber och tillverkas lokalt i Östergötland. Smarta förpackningar och klimatkompenserad leverans direkt hem till dörren gör att du spar både tid och pengar.

Så tycker våra kunder

Så underbart skönt att slippa bära hem toalettpapper. Superbra kvalité med hög uppsugningsförmåga, vilket gör att man sparar på papperet.

– Helena

Jag kan inte bli mer nöjd , så bra toalettpapper mjukt och skönt och dessutom drygt, En rulle räcker länge och inte nog med det, supersnabb leverans också.

– Henny

Bra och starkt hushålls- och toapapper trots att det är tunt. Suveränt med större rullar, dvs mer papper på rullarna. Och snabb leverans till dörren.

– Lilian

Jag har nyligen köpt toapapper, hushållspapper, torky, tvättmedel och sköljmedel. Jag är jättenöjd med kvalitén på papper och tvättmedel.

– Ulla

Toalettpapper som räcker längre

Visa alla produkter
Lågt pris!
Det ursprungliga priset var: 579 kr.Det nuvarande priset är: 539 kr.
Lågt pris!
Det ursprungliga priset var: 309 kr.Det nuvarande priset är: 279 kr.
Lågt pris!
Det ursprungliga priset var: 1 617 kr.Det nuvarande priset är: 1 380 kr.
Lågt pris!
Det ursprungliga priset var: 1 737 kr.Det nuvarande priset är: 1 495 kr.
Lågt pris!
Det ursprungliga priset var: 539 kr.Det nuvarande priset är: 485 kr.